Vader Laurent hield er een gebroken neus aan over.
Volledig scherm
Vader Laurent hield er een gebroken neus aan over. © Rv

Vader krijgt kopstoot nadat hij bestuurder aanmaant om trager te rijden in schoolgebied: “Gelukkig waren mijn kindjes al binnen”

Een bestuurder heeft dinsdagochtend een vader van twee jonge kinderen in elkaar geslagen, “enkel en alleen omdat ik hem verzocht zijn snelheid aan te passen in de nabijheid van kinderen”, zegt de vader. “Gelukkig waren m’n kinderen al op school en moesten ze niet toekijken hoe hun vader klappen kreeg”, zegt Laurent, die tevens ook de hele verkeerssituatie rond Schaarbeek wil aankaarten.

49 reacties

 • Carolus Vif

  2 jaar geleden
  die auto die zogezegd met volle snelheid aankwam kon blijkbaar wel tijdig stoppen , anders had hij niet op de ruit kunnen tikken ,
 • Erwin VD

  2 jaar geleden
  Heb het zlf meegemaakt, als er geen aanrijding is kan de politie niets doen. Ze maken dan eigenlijk enkel een melding op, waarmee eigenlijk niets gebeurd. Het is dan woord tegen woord. Maar in dit geval kan het slachtoffer zelf aansprakelijk gemaakt worden wegens het kloppen op de ruit en de domme reactie uitgelokt te hebben. Er bestaat politie in dit land voor vaststellingen te doen. Doch het rechtsysteem loopt spaak.
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  ohhhhh wat is het toch gezellig wonen in Belgie!
 • Gudo Courtois

  2 jaar geleden
  Hopelijk nummerplaat genoteerd en klacht neergelegd.
 • willem merken

  2 jaar geleden
  Heb dat gisteren nog meegemaakt in een fietsstraat in zone 30 op de vesten met een bumperklever achter mij aan en een fietser voor mij. Omdat ik een parkeerplaats zocht op minder dan 100 meter van mijn deur. Het was tijd voor het gebed.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.