Vader Laurent hield er een gebroken neus aan over.
Volledig scherm
Vader Laurent hield er een gebroken neus aan over. © Rv

Vader krijgt kopstoot nadat hij bestuurder aanmaant om trager te rijden in schoolgebied: “Gelukkig waren mijn kindjes al binnen”

Een bestuurder heeft dinsdagochtend een vader van twee jonge kinderen in elkaar geslagen, “enkel en alleen omdat ik hem verzocht zijn snelheid aan te passen in de nabijheid van kinderen”, zegt de vader. “Gelukkig waren m’n kinderen al op school en moesten ze niet toekijken hoe hun vader klappen kreeg”, zegt Laurent, die tevens ook de hele verkeerssituatie rond Schaarbeek wil aankaarten.

49 reacties

 • Carolus Vif

  2 jaar geleden
  die auto die zogezegd met volle snelheid aankwam kon blijkbaar wel tijdig stoppen , anders had hij niet op de ruit kunnen tikken ,
 • Erwin VD

  2 jaar geleden
  Heb het zlf meegemaakt, als er geen aanrijding is kan de politie niets doen. Ze maken dan eigenlijk enkel een melding op, waarmee eigenlijk niets gebeurd. Het is dan woord tegen woord. Maar in dit geval kan het slachtoffer zelf aansprakelijk gemaakt worden wegens het kloppen op de ruit en de domme reactie uitgelokt te hebben. Er bestaat politie in dit land voor vaststellingen te doen. Doch het rechtsysteem loopt spaak.
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  ohhhhh wat is het toch gezellig wonen in Belgie!
 • Gudo Courtois

  2 jaar geleden
  Hopelijk nummerplaat genoteerd en klacht neergelegd.
 • willem merken

  2 jaar geleden
  Heb dat gisteren nog meegemaakt in een fietsstraat in zone 30 op de vesten met een bumperklever achter mij aan en een fietser voor mij. Omdat ik een parkeerplaats zocht op minder dan 100 meter van mijn deur. Het was tijd voor het gebed.
 1. Torhoutse twintiger opgepakt voor beramen van aanslag op minister Frank Vandenbroucke: “Hij was niet meer dan een meeloper”
  Brussel/Torhout

  Torhoutse twintiger opgepakt voor beramen van aanslag op minister Frank Vandenbrou­c­ke: “Hij was niet meer dan een meeloper”

  Kort voor de betoging tegen de coronamaatregelen afgelopen zondag in Brussel zijn twee verdachten opgepakt omdat gevreesd werd voor een aanslag op minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Eén van hen is D.C., een twintiger uit Torhout. “Maar met zo’n feiten heeft hij helemaal niets te maken”, zegt zijn advocaat.
 2. REPORTAGE. Cantillon, de laatste historische brouwerij van Brussel: “Mijn schoonvader zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”
  PREMIUM
  Anderlecht

  REPORTAGE. Cantillon, de laatste histori­sche brouwerij van Brussel: “Mijn schoonva­der zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”

  Voor Jean-Pierre Van Roy (80) is geen weg terug: brouwerij Cantillon - zijn levenswerk - is onlosmakelijk verbonden met Brussel en vice versa, geen haar op zijn hoofd denkt er nog aan om Brussel te verlaten. Ondanks zijn leeftijd stapt hij nog gezwind, vertelt hij nog bevlogen en borrelen er daar boven nog altijd ideeën. Op bezoek in de enige historische brouwerij die onze hoofdstad nog telt. “Potverdikke, zei ik. Ik had de oplossing gevonden.”
 3. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.