Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Union zamelt 4.600 euro in voor slachtoffers overstromingen

Sint-GillisVoetbalclub Union Saint-Gilloise en haar supporters hebben samen 4.600 euro ingezameld ten behoeve van de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië vorige maand. Dat maakte de Brusselse promovendus woensdag bekend. Union veilde de truitjes na de 1-3 overwinning tegen RSC Anderlecht.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.