De verrassing was maandag compleet bij Uber toen ze hoorden dat de Brusselse regering het verbiedt dat hun limousinechauffeurs nog een smartphone gebruiken.
Volledig scherm
De verrassing was maandag compleet bij Uber toen ze hoorden dat de Brusselse regering het verbiedt dat hun limousinechauffeurs nog een smartphone gebruiken. © EPA

Uber vraagt zo snel mogelijk modernisering van Brusselse taxisector

Brussels GewestTerwijl honderden Uber-chauffeurs donderdag nogmaals hebben geprotesteerd tegen het verbod op het gebruik van smartphones dat de regering van Brussels minister-president Vervoort (PS) maandag aankondigde, vraagt Uber zo snel mogelijk een modernisering van de Brusselse taxisector. 

 1. Jonathan De Bie (RWDM) ook op Westerlo in doel: “Blij dat ik kans krijg om te tonen wat ik in mijn mars heb”
  Voetbal 1B

  Jonathan De Bie (RWDM) ook op Westerlo in doel: “Blij dat ik kans krijg om te tonen wat ik in mijn mars heb”

  RWDM, dat sinds een aantal weken niet meer moet vrezen voor degradatie, is het winnen blijkbaar verleerd. Na een 2 op 15 tegen de op papier betere ploegen van de reeks, lukte het Molenbeek ook vorige vrijdag niet om tegen hekkensluiter Club NXT een driepunter te pakken. De debuterende jonge doelman Jonathan had nochtans niet veel werk op te knappen, maar moest zich wel gewonnen geven bij een penalty.
 1. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug

 2. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten