Uber-chauffeurs blokkeren Brussel nadat rechtbank Uber-app bant: “We hebben niets meer te verliezen”

Brussels GewestDe Uber-chauffeurs reageren teleurgesteld op het besluit van het Brusselse hof van beroep dat chauffeurs niet langer kunnen werken met de Uber-app. Naar schatting zullen vanaf vrijdag 18 uur 2.000 Uber-chauffeurs de applicatie niet meer kunnen gebruiken in de hoofdstad. “We zullen vandaag en de komende dagen massaal op straat komen en het verkeer blokkeren”, zegt Fernando Redondo, voorzitter van de vereniging van Belgische Limousinechauffeurs (ACBL).

 1. Sinterklaas op ronde in Linkebeek
  Linkebeek

  Sinter­klaas op ronde in Linkebeek

  Sinterklaas brengt op zaterdag 3 december een bezoek aan Linkebeek. De heilige man zal rond trekken met langs verschillende straten met zijn paard. Om 10 uur vertrekt hij aan het gemeentehuis. 10 u.: Van de Stationsstraat gaat het naar de Van Lishoutstraat. Om 10.10 houdt hij halt aan de Van Dormaelstraat ter hoogte van de ingang van de school. Nadien trekt de sint naar de Brouwerijstraat en de Hollebeekstraat. Om 10.40 uur is er een stop voorzien op de parking van de hoeve ’t Holleken aan de Hollebeekstraat. Nadien gaat het over de spoorwegbrug naar de Lange Haagstraat. Om 11 uur houdt Sinterklaas halt aan Esselaar. Vandaar gaat het richting Hollekensweg, Hollebeekstraat , Brouwerijstraat, Van Lishoutstraat en Stationsstraat.Om 11.40 uur wordt Sinterklaas opnieuw op het Gemeenteplein verwacht.
 1. Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland verwen je jezelf na No Shave November
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barber­shops in Brussel, de Rand en het Pajotten­land verwen je jezelf na No Shave November

  Heel wat mannen lieten afgelopen maand hun baard of snor staan tijdens No Shave November. Nu de maand eindelijk om is, is een bezoekje aan de barbier vast welgekomen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar vijf barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van Gentlemen Barber Club tot Station Street Barbers: hier breng je je kapsel, baard en snor weer helemaal op orde.