Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © photo_news

Twee rijstroken versperd na ongeval op Buitenring in Jette

JetteOp de Brusselse Buitenring (R0) is een ongeval gebeurd ter hoogte van Jette. Twee rijstroken zijn daardoor versperd.

 1. “Als overheid geen rekening houdt met onze voorstellen, stappen we naar rechter”: 5 Noordrandgemeenten eisen opnieuw eerlijke spreiding van vluchten
  PREMIUM
  Brusselse Noordrand

  “Als overheid geen rekening houdt met onze voorstel­len, stappen we naar rechter”: 5 Noordrand­ge­meen­ten eisen opnieuw eerlijke spreiding van vluchten

  De gemeenteraden van Machelen, Vilvoorde, Wemmel, Meise en Grimbergen hebben een motie gestemd waarmee ze eisen dat de federale regering bijkomende scenario’s laat onderzoeken voor een eerlijke spreiding van de vluchten. Volgens de burgemeesters werden hun voorstellen in een recente studie genegeerd. “En daardoor zullen we tot 350 vliegtuigen per dag over ons hoofd krijgen”, klinkt het.
 2. Tientallen beschonken chauffeurs voor rechter in Halle: “U zit zat aan het stuur, hoe is dat de schuld van de buurman?”
  PREMIUM
  Halle/Dilbeek/Drogenbos/Wezembeek-Oppem

  Tientallen beschonken chauffeurs voor rechter in Halle: “U zit zat aan het stuur, hoe is dat de schuld van de buurman?”

  Een carnavalist die boos wegscheurde van zijn vriendin, een beroepsmilitair die de geboorte van zijn kleinkind vierde met de nodige trippels en een chauffeur die zich hopeloos vastreed door een boze overbuur. Het waren maar enkele van de tientallen beklaagden in de politierechtbank die zich het voorbije jaar in dronken toestand van hun slechtste kant toonden. Maandag moesten ze het allemaal uitleggen aan politierechter Johan Van Laethem.