Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Twee jonge vrouwen bewusteloos door CO-intoxicatie in badkamer

Brussel/VorstEr zijn donderdagavond twee jonge vrouwen, op verschillende plaatsen, bedwelmd geraakt door een CO-intoxicatie. Beiden zijn niet in levensgevaar, maar een van hen moest wel naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer hamert nogmaals op het belang van ventilatie om dergelijke incidenten te vermijden.

 1. Challouk en co laten wrijvingen in RWDM-bestuur aan zich voorbij gaan: “Wij zijn hier met één doel, de titel pakken”
  Voetbal challenger pro league

  Challouk en co laten wrijvingen in RWDM-be­stuur aan zich voorbij gaan: “Wij zijn hier met één doel, de titel pakken”

  Dat trainer Vincent Euvrard over een mentaal sterke spelersgroep beschikt, is nogmaals tot uiting gekomen tegen de jeugdploeg van Standard. Ondanks wrijvingen in de bestuurskamer pakte de Brusselse club haar vijfde competitiezege op rij, waarmee ze door het puntenverlies van Beveren en Beerschot op één speeldag van het einde van de reguliere competitie als leider aan de play-offs begint.
 2. Twee Vilvoordse horecazaken gesloten op last van burgemeester: “We doen nochtans alles wat ze vragen. De politie en brandweer bestellen hier zelf ook”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Twee Vilvoordse horecaza­ken gesloten op last van burgemees­ter: “We doen nochtans alles wat ze vragen. De politie en brandweer bestellen hier zelf ook”

  Aan het Heldenplein worden twee horecazaken verzegeld op verzoek van burgemeester Hans Bonte (Vooruit). Het gaat om Thai Wok Express en Mr. Burger, beide van dezelfde eigenaar. Bonte haalt meerdere vastgestelde inbreuken aan, maar de eigenaar zelf valt naar eigen zeggen uit de lucht: “Ze pakken me alles af wat ik heb.”
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. Seniorenprins Victor Segers overleden
  Halle

  Senioren­prins Victor Segers overleden

  De Halse carnavalsgemeenschap rouwt om het overlijden van Victor Segers. Hij vormde in 2003 samen met zijn vrouw Marie-Thérèse het Seniorenprinsenpaar van Halle en had er dan al een decennialange carrière in het Halse carnaval op zitten. Het koppel was onder andere lid van de Zavelkoppen, één van de groepen die Halle in de jaren zeventig en tachtig op de carnavalskaart zetten. De carnavalsmicrobe werd doorgegeven aan de kinderen. Zo werd dochter Patricia hofdame in 1985 en in 1993 werd zoon Yves Prins Carnaval, toen die net zijn grote doorbraak als frontzanger van de groep Toast beleefde. Victor en Marie-Thérèse bleven ook na hun aanstelling actief in de Orde van Senioren. Victor overleed 85-jarige leeftijd na een slepende ziekte op zaterdag 4 februari. Er wordt afscheid genomen van hem op maandag 13 februari om 11 uur tijdens een viering in het crematorium Siesegem aan de Merestraat 169 in Aalst.