La Piola Pizza
Volledig scherm
La Piola Pizza © JMBB

Twee Brusselse pizzeria's prijken in top 50 van beste Europese pizzazaken

Etterbeek/Sint-Joost-ten-NodeMet La Piola Pizza op nummer 8 en La Pizza è Bella Gourmet op plaats 19 pronken twee Brusselse pizzeria’s in de prestigieuze lijst van website 50 Top Pizza met de vijftig beste pizzeria’s van Europa buiten Italië.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. ‘Prevention Truck’ van politiezone Montgomery blijkt groot succes
  Brussels Gewest

  ‘Prevention Truck’ van politiezo­ne Montgomery blijkt groot succes

  In mei heeft de lokale politie van de politiezone Montgomery (Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Etterbeek) een preventiecampagne gelanceerd. Een oude politiebus werd omgebouwd tot een ruimte waar buurtbewoners veiligheidstips kunnen verkrijgen en vragen stellen aan de agenten. Het initiatief is zo’n succes dat het zal worden voorgesteld bij het Canadese netwerk Intersection waar het hopelijk in de prijzen zal vallen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Uber komt zelf met voorstellen voor Brussels taxiplan: “Onzekerheid is ondraaglijk”
  Brussels Gewest

  Uber komt zelf met voorstel­len voor Brussels taxiplan: “Onzeker­heid is ondraag­lijk”

  Omdat een Brussels taxiplan uitblijft, komt Uber zelf op de proppen met enkele voorstellen die de taxiwetgeving in het Brussels Gewest moeten moderniseren. Zo eist het Amerikaans bedrijf een gelijk speelveld voor voor taxi- en VVC-bestuurders (de categorie waaronder Uber-chauffeurs vallen). “We lopen elke dag het risico om boetes te krijgen of bestempeld te worden als zwartwerker.”