NSB
Volledig scherm
PREMIUM
© NSB

TUSSEN DE STERREN IN LUXEHOTELS. In Steigenberger Wiltcher’s wordt élke wens ingewilligd: “Mick Jagger logeerde pas bij ons, voor 9.000 euro per nacht”

ElseneJustin Bieber, Bill Clinton, Céline Dion, het is slechts een greep uit een lange lijst bekendheden die al een kamer boekten in het prestigieuze Steigenberger Wiltcher’s op de Louizalaan. Al meer dan 100 jaar verwelkomt het hotel gezichten uit de beau-monde, met soms de wildste verzoeken. “Een gast stond erop dat we binnen de twee uur een helikoptervlucht boekten.”

 1. ZOMERBARTIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”
  PREMIUM
  kapelle-op-den-bos

  ZOMERBAR­TIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”

  Onze zomerbartip van de week, we stellen hem graag aan je voor: Bar Bascule in Kapelle-op-den-Bos. De kade langs het kanaal toveren ze in de zomerperiode om tot een gigantisch terras, mét een stukje strand waar kinderen hun energie kwijt kunnen op speeltuigen. Heb je liever wat Ibiza-vibes? Dan vind je je gading bij de hogere terrastafels onder de stretchtent. En in de heerlijke lounge gebouwd uit palletten, aan de rand van het terras, lijk je wel boven het water te zweven.
 2. Academische zitting Gilde van de gezellen van Sint Laurentius is groot feest: “Nu is het uitkijken naar Meyboomplanting”
  PREMIUM
  brussel

  Academi­sche zitting Gilde van de gezellen van Sint Laurentius is groot feest: “Nu is het uitkijken naar Meyboom­plan­ting”

  In Brussel kunnen we dinsdag getuige zijn van de jaarlijkse Meyboomplanting, maar de festiviteiten werden vandaag al aangevat. In het centrum kwamen de verschillende groepen die aangesloten zijn bij Gilde van de gezellen van Sint Laurentius samen voor de academische zitting. “Onze stoet moest een kleine omweg maken door de vele Coldplay-fans in het centrum”, zegt Steven Lynmans, één van de compagnons van St. Laurent.