Op het wenslijstje van Cavusoglu staan onder meer een herziening van het migratie-akkoord met de Europese Unie, de toekomst van de Europees-Turkse douane-unie en de liberalisering van de visumplicht voor Turkse onderdanen.
Volledig scherm
Op het wenslijstje van Cavusoglu staan onder meer een herziening van het migratie-akkoord met de Europese Unie, de toekomst van de Europees-Turkse douane-unie en de liberalisering van de visumplicht voor Turkse onderdanen. © EPA

Turkse buitenlandminister in Brussel om relaties met EU nieuw elan te geven

BrusselNa een “gecompliceerd” 2020 is de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu donderdag in Brussel neergestreken om de banden met de Europese Unie aan te halen. Hij riep op tot “concrete stappen” om de “positieve sfeer” van de voorbije weken te consolideren.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. 84-jarige Amerikaan rijdt bijna 3.000 kilometer voor vaccin
  Play

  84-jarige Amerikaan rijdt bijna 3.000 kilometer voor vaccin