De man klom in een bovenleiding
Volledig scherm
De man klom in een bovenleiding © Twitter

Treinverkeer in Brussel-Noord onderbroken door spoorloper

SchaarbeekHet treinverkeer in Brussel-Noord is dinsdagavond iets voor 19 uur onderbroken vanwege een spoorloper. De man werd ondertussen ingerekend en het treinverkeer kon omstreeks 19u30 hervatten.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Stad Brussel mocht erfpacht Ghelamco voor Eurostadion opzeggen

  Stad Brussel mocht erfpacht Ghelamco voor Eurostadi­on opzeggen

  De beslissing van de stad Brussel om in 2018 de erfpacht op te zeggen die aan Ghelamco was gegeven om op het terrein van Parking C een voetbalstadion op te richten, was volledig rechtsgeldig. Dat heeft de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel vrijdag beslist. “De rechtbank oordeelt dat de overeenkomsten mochten opgezegd worden omdat er zich een geval van overmacht had voorgedaan”, zegt persrechter Els De Breucker. “De omgevingsvergunning voor het stadion was immers geweigerd.”
  Brussel