Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Marc Baert

Tramlijnen 8, 92, 93 en 97 tot half augustus onderbroken tussen Louiza en Stefania

Brussel/ElseneDoor vernieuwingswerken aan de sporen in de Louizalaan worden tramlijnen 8, 92, 93 en 97 vanaf vandaag tot en met vrijdag 13 augustus onderbroken tussen de haltes Louiza en Stefania.

 1. ‘Prevention Truck’ van politiezone Montgomery blijkt groot succes
  Brussels Gewest

  ‘Prevention Truck’ van politiezo­ne Montgomery blijkt groot succes

  In mei heeft de lokale politie van de politiezone Montgomery (Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Etterbeek) een preventiecampagne gelanceerd. Een oude politiebus werd omgebouwd tot een ruimte waar buurtbewoners veiligheidstips kunnen verkrijgen en vragen stellen aan de agenten. Het initiatief is zo’n succes dat het zal worden voorgesteld bij het Canadese netwerk Intersection waar het hopelijk in de prijzen zal vallen.
 2. “Covid Safe Ticket moet motivatie vormen”: vaccinatie- en coronacijfers blokkeren versoepelingen in Brusselse scholen
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  “Covid Safe Ticket moet motivatie vormen”: vaccinatie en coronacij­fers blokkeren versoepe­lin­gen in Brusselse scholen

  De Brusselse vaccinatiegraad en de hogere besmettingscijfers laten versoepelingen in het Brussels onderwijs nog niet toe. Wanneer de mondkapjes wel gelost mogen worden, is koffiedik kijken - zeker nu de vaccinatiemotor in Brusselse scholen nog op kruissnelheid moet komen. Toch zijn viroloog Steven Van Gucht en coördinerend directeur van de Brusselse GO! Scholengroep Erwin De Mulder hoopvol gestemd. “We moeten ook oren hebben naar de indrukken van de Brusselse jongeren.”