Een beeld van tijdens de rellen zondagnamiddag in Brussel.
Volledig scherm
Een beeld van tijdens de rellen zondagnamiddag in Brussel. © AP

Televisieploeg van regionale zender BX1 aangevallen tijdens coronabetoging

Een televisieploeg van BX1, een Franstalige regionale zender in Brussel, is zondag aangevallen tijdens de betoging tegen het coronabeleid. Een journaliste en een cameravrouw kregen met geweld te maken, zo meldt de zender op zijn website.

9 reacties

 • Liane Den abt

  1 jaar geleden
  Organisator " Neen ik ben geen antivaxer". En maar knipperen met de ogen.
 • gustaaf van bever

  1 jaar geleden
  En dan lopen daar nog vredelievende betogende mensen rond met kinderen.
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  De media moeten es in eigen boezem kijken ivm de rol die zij gespeeld hebben bij de repressie van de regering. En dan mogen ze hun mond es opendoen over àndere oplossingen die beter waren geweest.
 • Geert Van Gindertaelen

  1 jaar geleden
  Zalig toch, steeds opnieuw erg genieten in deze prachtige multiculturele samenleving! Dank u Links, de voorbije 40 jaar hebben geleid..tot dit niveau, én t gaat nog veel verder gaan :-) !!
 • Willy De Ridder

  1 jaar geleden
  De politie mocht rubberkogels afschieten van mij
 1. Van Carmello tot Canapé: bij deze 7 zaken geniet je met Pasen van een brunch of ontbijt in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van Carmello tot Canapé: bij deze 7 zaken geniet je met Pasen van een brunch of ontbijt in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van het Chicago Café tot kasteel Ter Rijst: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
  Brussel
 2. Onze reporter op de coronabetoging: “Die ‘coronacrisis’ heeft nu echt wel lang genoeg geduurd. Wij willen weer leven”
  PREMIUM

  Onze reporter op de coronabeto­ging: “Die ‘coronacri­sis’ heeft nu echt wel lang genoeg geduurd. Wij willen weer leven”

  Nooit voordien lokte een Belgische betoging tegen de coronamaatregelen zoveel manifestanten als de 50.000 die vanmiddag present tekenden in Brussel. Meer nog dan bij de vorige manifestaties demonstreerden ook heel wat Nederlanders, Fransen, Luxemburgers en zelfs Zwitsers mee. Net zoals veel gezinnen met kinderen meestapten. Hoewel de overgrote meerderheid het vreedzaam hield, liep ook deze betoging weer uit op rellen. Wij wandelden mee tussen de betogers en vroegen naar hun beweegredenen. “Deze ‘coronacrisis’ heeft nu echt wel lang genoeg geduurd. Wij willen gewoon weer kunnen leven”, klonk het eensluidend.
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.