Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Takeaway bij de sterren: hier kan je genieten van Michelin-afhaal uit je buurt

Vlaams-Brabant/BrusselDe sterren zijn uitgereikt, nu nog wachten tot de restaurants hun deuren heropenen om als een koning te gaan tafelen... Of toch niet, want je kunt nu al genieten van de crème de la crème van onze Belgische chefs. Ontdek hier waar je moet zijn voor Michelin-afhaalgerechten in Vlaams-Brabant en Brussel. Smakelijk!

 1. Vakbond VSOA is verbaasd over aanklacht van politiegeweld na Brusselse betoging
  Brussel

  Vakbond VSOA is verbaasd over aanklacht van politiege­weld na Brusselse betoging

  Afgelopen weekend werd bekend dat politievakbond ACOD in een brief naar Brussels burgemeester Philippe Close heeft aangeklaagd dat er politiegeweld zou gebruikt zijn tijdens de manifestatie tegen klassenjustitie van 24 januari. Bij politievakbond VSOA is maandag een ander signaal te horen: de vakbond heeft geen weet van onregelmatigheden. De vakbond vermoedt zelfs dat vanuit extreem-linkse hoek politieke druk wordt gezet.
 2. Brusselse meerderheidspartijen willen met huurcommissie woekerhuurprijzen aanpakken
  Brussel

  Brusselse meerder­heids­par­tij­en willen met huurcommis­sie woekerhuur­prij­zen aanpakken

  De Brusselse meerderheidspartijen willen de buitensporige huurprijzen tegengaan met een Paritaire Huurcommissie (PHC). Ze hebben hiervoor donderdag een voorstel van ordonnantie ingediend. Het nieuwe orgaan, samengesteld uit vertegenwoordigers van huurders en verhuurders, is een primeur voor België, zegt Groen-fractieleider Arnaud Verstraete, die vorige legislatuur een gelijkaardig voorstel indiende.
 1. Wordt deze week de week van de jongeren? “Ik ben ervan overtuigd dat het ergste achter de rug is”, zeggen onze Brusselse studenten
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  Wordt deze week de week van de jongeren? “Ik ben ervan overtuigd dat het ergste achter de rug is”, zeggen onze Brusselse studenten

  Van tijd tot tijd vragen we aan onze drie Brusselse studenten Charlotte, Inoti en Arthur hoe het met hen gaat in dit surreële academiejaar. Met het Overlegcomité van vrijdag in het vooruitzicht groeit ook bij ons trio de hoop op betere tijden. “Zwaarder dan januari kan niet. Ik ben licht optimistisch over de rest van het schooljaar”, luidt het.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch