Naakte studenten doen alsof ze seks hebben op ULB-campus.
Volledig scherm
Naakte studenten doen alsof ze seks hebben op ULB-campus. © screenshot

Studenten die naakt pornoscènes uitbeeldden op ULB-campus komen weg met waarschuwing, naaktheid tijdens studentactiviteiten voortaan verboden

ElseneAlle studenten van de ULB zullen vanaf vandaag hun kleren moeten aanhouden tijdens de verschillende activiteiten. Dat was de conclusie van het gesprek dat de vicerector van de Franstalige universiteit gevoerd had met de vertegenwoordigers van de studentenclubs. Dat gesprek kwam er naar aanleiding van de beelden die donderdag waren opgedoken op sociale media. Bovendien krijgen de drie studenten die naakt te zien zijn op die beelden een waarschuwing.

  1. 48 urenstaking in Brusselse gevangenissen is afgelopen
    Brussels Gewest

    48 urensta­king in Brusselse gevangenis­sen is afgelopen

    De cipiers in de gevangenissen van Vorst, Sint-Gillis en Berkendael hebben het werk hervat. De staking is vrijdag om 22 uur afgelopen. Die kwam er na een aanzegging van de vakbonden ACOD en ACLVB. Mogelijk is er maandag nog wel hinder in de gevangenissen wegens de nationale betoging voor meer koopkracht, waarvoor het ABVV en ACV een stakingsaanzegging hebben ingediend. Dat zegt Eddy De Smedt, permanent secretaris van het VSOA voor de gevangenissen.