Wouter Smet
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Smet © photonews

STRAFPLEITERS. Wouter Smet (42) rijgt de ophefmakende dossiers aan elkaar: “De moeder die haar drie kinderen vermoordde... Ik ben zelf vader, maar ik zoek áltijd het goede in de mens”

Brussel“Ik wil altijd het onderste uit de kan halen voor mijn cliënt.” In de 19 jaar dat hij aan de balie zit, heeft Wouter Smet (42) al in heel wat straffe dossiers gepleit. Dat doet hij steevast vol vuur, maar ook vol menselijkheid. “Met een man die zijn echtgenote van het leven beroofde, ga ik nog elk jaar iets eten. Hij heeft nog steeds enorm veel spijt over wat daar is gebeurd.”

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.