Het Muntplein heet gedurende een week het Stella Artoisplein.
Volledig scherm
Het Muntplein heet gedurende een week het Stella Artoisplein. © Marc Baert

Stella Artois palmt Muntplein in met street art-installatie om heropening horeca in de verf te zetten

BrusselHet Brusselse Muntplein wordt vanaf zaterdag een week lang omgevormd tot het Stella Artois-plein. Met een street art-installatie van 572 vierkante meter wil het biermerk de nakende heropening van de horeca ondersteunen en veilig vieren. “Dit is een eerste stap. We hopen op een veilige volledige heropening in juni.”

  1. Walvis blikt vooruit op heropening: “Ik hoor van klanten dat ze er zaterdag een maandloon gaan doorjagen, maar wij zitten nog met veel vragen”
    PREMIUM
    Brussel

    Walvis blikt vooruit op heropening: “Ik hoor van klanten dat ze er zaterdag een maandloon gaan doorjagen, maar wij zitten nog met veel vragen”

    Hoewel Senem Onal en Jordan Greenwood met nog heel wat vragen zitten met het oog op de heropening van de horeca, blijven de uitbaters van Café Walvis positief. Het bruisende café-restaurant in de Dansaertstraat gaat komende zaterdag dan wel met gemengd gemoed te lijf, het glas is eerder halfvol dan halfleeg. “We bevinden ons op onbekend gebied. Het is zenuwslopend dat we niet langer dan een paar dagen vooruit kunnen plannen. Maar we gaan onze klanten en medewerkers terugzien. Daar kijken we het meeste naar uit.”