Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Stad Brussel leent drie miljoen euro aan Brussels Expo

BrusselOp de gemeenteraad van de stad Brussel is maandagavond een lening van drie miljoen euro goedgekeurd voor Brussels Expo, de uitbater van de Heizelpaleizen. De lening moet Brussels Expo helpen om haar dagelijkse werking uit te voeren. “In de afgelopen achttien maanden heeft Brussels Expo 92 miljoen euro aan omzet verloren door de coronacrisis”, zegt Brussels burgemeester Philippe Close.

 1. Igor De Camargo (RWDM) tevreden over debuut: “Winst van ploeg belangrijkste, mijn eerste doelpunt komt wel”
  voetbal 1B

  Igor De Camargo (RWDM) tevreden over debuut: “Winst van ploeg belangrijk­ste, mijn eerste doelpunt komt wel”

  Zonder een grootse prestatie neer te zetten, is RWDM erin geslaagd om de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar al winnend af te sluiten tegen Lommel. De twee doelpunten vielen telkens in het slot van iedere speelhelft. Rommens was afwerker bij de eerste treffer vanop de stip en fungeerde als aangever bij de tweede die door invaller Nzuzi knap werd afgemaakt op een snelle counter.
 2. “Mijn achtjarige zoon is alleen naar huis gestuurd”: school wijst jongen die geen mondmasker draagt de deur
  PREMIUM
  Laken

  “Mijn achtjarige zoon is alleen naar huis gestuurd”: school wijst jongen die geen mondmasker draagt de deur

  De achtjarige Rayan Dardenne beleefde woensdag een schooldag die hij niet snel zal vergeten. Go! basisschool ‘t Plantzoentje in Laken besliste plots dat Rayan dan toch een mondkapje moest opzetten terwijl hij dat al sinds begin december niet hoefde te dragen. De scholengroep zegt dat het gedoogbeleid voor de leerling stopgezet is. “We hebben de jongen ook pas naar huis laten gaan na goedkeuring van zijn vader.”