Archiefbeeld: Brussel Zuid
Volledig scherm
Archiefbeeld: Brussel Zuid © Baert Marc

Spoorwerken aan Brussel-Zuid zullen impact hebben op 27.000 reizigers per dag

Van 14 oktober tot en met 11 november zal infrastructuurbeheerder Infrabel moderniseringswerken uitvoeren aan de seininrichting van Brussel-Zuid. Hierdoor zal de hele Noord-Zuidverbinding en dus ook treinen die naar of van Brussel rijden hinder ondervinden. De NMBS schat dat zo’n 27.000 reizigers per dag hun reisweg zullen moeten aanpassen. Dinsdag is op een persconferentie het alternatieve vervoersplan voorgesteld.

0 reacties

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.