De actie werd op touw gezet door Rise for Climate Belgium, de beweging die naar aanleiding van het noodweer extra aandacht vraagt voor de klimaatverandering.
Volledig scherm
De actie werd op touw gezet door Rise for Climate Belgium, de beweging die naar aanleiding van het noodweer extra aandacht vraagt voor de klimaatverandering. © Marc Baert

Solidariteitsactie voor slachtoffers watersnoodramp brengt 60-tal mensen op de been

BrusselOp het Europakruispunt aan het station Brussel-Centraal zijn zondagmiddag zeker zestig mensen bijeengekomen om hun steun te betuigen aan de slachtoffers van de overstromingen van vorige week in ons land. De actie werd op touw gezet door Rise for Climate Belgium, de beweging die naar aanleiding van het noodweer extra aandacht vraagt voor de klimaatverandering.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Horeca, sport of cultuur in Brussel? Vanaf 1 oktober enkel met Covid Safe Ticket: “Willen zo besmettingscijfers onder controle houden”
  brussels gewest

  Horeca, sport of cultuur in Brussel? Vanaf 1 oktober enkel met Covid Safe Ticket: “Willen zo besmet­tings­cij­fers onder controle houden”

  Wat al even in de sterren geschreven stond, is nu ook officieel: het Brussels Gewest breidt het gebruik van het Covid Safe Ticket uit naar cafés en restaurants, sport- en fitnesscentra, het nachtleven, musea, theater- en filmzalen en bepaalde evenementen. De uitbreiding van het CST in Brussel gaat in oktober in en blijft tot het einde van het jaar van kracht.