In een slagerij in het Abattoir van Anderlecht liep een vechtpartij dodelijk af.
Volledig scherm
PREMIUM
In een slagerij in het Abattoir van Anderlecht liep een vechtpartij dodelijk af. © Photo News

Slager (41) overleden nadat collega hem neersteekt na ruzie in het slachthuis van Anderlecht: “Hij stak hem recht in het hart”

AnderlechtEen 41-jarige slager is om het leven gekomen bij een uit de hand gelopen ruzie in de vleesmarkt van Anderlecht. Een collega (43) stak hem neer toen hij tussenbeide wou komen. “Het is echt een drama. Het was een daad van jaloezie”, zegt een collega-slager over de verdachte. 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. RWDM oefent zaterdag tegen Standard eerste keer, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024
  voetbal Challenger Pro League

  RWDM oefent zaterdag tegen Standard eerste keer, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024

  In tegenstelling tot Lierse Kempenzonen en Beerschot houdt RWDM zich voorlopig kalm op de transfermarkt. Met Bryan Smeets en Jonathan Heris werden tot dusver twee nieuwe transfers gerealiseerd. Kylian Hazard, die officieel ook ‘nieuw’ is, was in de tweede helft van vorig seizoen al bij RWDM. Wellicht is het stilte voor de storm, want de club heeft maar één doel: de titel. De vorig seizoen gehuurde spelers Vorogovskiy en Esphestion zouden ook dicht bij een verlengd verblijf staan.