Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Baert Marc

Sint-Lambrechts-Woluwe schiet Chaudfontaine te hulp

Sint-Lambrechts-WoluweDe gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe heeft maandag aangekondigd concrete hulp te verlenen aan de gemeente Chaudfontaine, die vorige week getroffen werd door de overstromingen. Ze stellen personeel en materiaal, zoals generatoren, een hogedrukreiniger en brandslangen, ter beschikking.

 1. Man randt na nachtje uit een van hun vriendinnen aan, even later krijgt hij messteek in hartstreek. “Kan in zijn val gebeurd zijn”
  Brussel

  Man randt na nachtje uit een van hun vriendin­nen aan, even later krijgt hij messteek in hartstreek. “Kan in zijn val gebeurd zijn”

  Drie Fransmannen hebben verzet aangetekend tegen hun veroordeling tot celstraffen tussen 5 en 7 jaar voor poging doodslag. Dat meldt La Capitale. Samen met twee vrienden hadden ze een andere man afgeranseld en neergestoken nabij de Kaasmarkt. Aanleiding van het dispuut was een ongepaste handeling van het slachtoffer tegen een van hun vriendinnen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).