Schrijfster Lize Spit vind je komend weekend waarschijnlijk in de Bebo op de hoek van het Rouppeplein en de Stalingradlaan.
Volledig scherm
Schrijfster Lize Spit vind je komend weekend waarschijnlijk in de Bebo op de hoek van het Rouppeplein en de Stalingradlaan. © Marc Baert

Schrijfster Lize Spit over haar favoriete Brusselse bar: "Karaktervol, en nooit te druk”

BrusselVanaf zaterdag kan schrijfster Lize Spit opnieuw naar hartelust gaan rummikubben en scrabbelen in de Bebo, de bar op de hoek van het Rouppeplein en de Stalingradlaan. “Je kan er alle soorten Brusselaars tegenkomen.”

  1. Walvis blikt vooruit op heropening: “Ik hoor van klanten dat ze er zaterdag een maandloon gaan doorjagen, maar wij zitten nog met veel vragen”
    PREMIUM
    Brussel

    Walvis blikt vooruit op heropening: “Ik hoor van klanten dat ze er zaterdag een maandloon gaan doorjagen, maar wij zitten nog met veel vragen”

    Hoewel Senem Onal en Jordan Greenwood met nog heel wat vragen zitten met het oog op de heropening van de horeca, blijven de uitbaters van Café Walvis positief. Het bruisende café-restaurant in de Dansaertstraat gaat komende zaterdag dan wel met gemengd gemoed te lijf, het glas is eerder halfvol dan halfleeg. “We bevinden ons op onbekend gebied. Het is zenuwslopend dat we niet langer dan een paar dagen vooruit kunnen plannen. Maar we gaan onze klanten en medewerkers terugzien. Daar kijken we het meeste naar uit.”