Het Franky Vercauterenstadion in Anderlecht.
Volledig scherm
Het Franky Vercauterenstadion in Anderlecht. © Google streetview

Scheidsrechter (18) in elkaar geslagen na match U17 RSCA

AnderlechtEen 18-jarige scheidsrechter die de match tussen jeugdploeg U17 Anderlecht en Chastre floot, is zaterdagmiddag door enkele jongeren in elkaar geslagen. Voorlopig is er nog geen spoor van de daders.

1 reactie

 • Bart Vrancken

  2 jaar geleden
  Toffe sport , voetbal. Heeft veel weg van boksen blijkbaar.
 1. Groenen dringen aan op versnelling dekolonisering van Brusselse openbare ruimte, staatssecretaris Smet is niet onder de indruk
  Brussels Gewest

  Groenen dringen aan op versnel­ling dekolonise­ring van Brusselse openbare ruimte, staatsse­cre­ta­ris Smet is niet onder de indruk

  De Brusselse groenen vragen dat Brussels staatssecretaris Pascal Smet (one.brussels-Vooruit) een versnelling hoger schakelt in de dekolonisering van de openbare ruimte in het Hoofdstedelijk Gewest. Een jaar na de Black Lives Matter-protesten staat Brussel nog geen stap verder, klinkt het. “Het gaat niet om op korte termijn scoren”, reageert Smet.
 2. Brusselse politiezones prediken tolerantie en sensibilisering tijdens EK-wedstrijden: “Geen heksenjacht organiseren”
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  Brusselse politiezo­nes prediken tolerantie en sensibili­se­ring tijdens EK-wedstrij­den: “Geen heksen­jacht organise­ren”

  Vanavond trapt ons nationaal elftal zijn EK-campagne op gang tegen Rusland. Een groot internationaal voetbaltoernooi tegen de achtergrond van het virus: het is ook voor Brusselse ordediensten een primeur. De politiezones Hoofdstad - Elsene, Noord en Zuid prediken vooral tolerantie en sensibilisering, maar schakelen stuk voor stuk wel extra manschappen in. Ook bij wedstrijden van bepaalde andere landen wordt een extra oogje in het zeil gehouden. “Als België scoort en mensen rechtspringen, gaan we daar natuurlijk geen punt van maken.”