Illustratie: daklozen in het centraal station in Brussel
Volledig scherm
Illustratie: daklozen in het centraal station in Brussel © Baert Marc

Schaarbeek sluit dagopvang voor daklozen door coronavirus: “Kunnen handen niet vaak genoeg wassen”

Het OCMW van Schaarbeek zoekt dringend een nieuwe dagopvang voor 300 dakloze mannen en vrouwen. De lokalen van de Sint Suzannekerk voldoen niet aan de coronarichtlijnen. De luchtcirculatie is te slecht en er zijn niet genoeg wasbakken. “Ze kunnen hun handen niet vaak genoeg wassen.”

0 reacties

 1. Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”
  voetbal 1A

  Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”

  Union heeft er al twee oefenwedstrijden opzitten en telkens werd het een vlotte zege voor de kersverse eersteklasser. Afgelopen zaterdag stond de oefenpot tegen Tempo Overijse ook in het teken van de terugkeer van Dante Vanzeir. De 23-jarige aanvaller werd vorig seizoen topschutter in 1B en de Brusselaars rekenen komend seizoen in 1A ook op zijn doelpunten.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!