Slachtoffer Joey Sakala: "Mijn radio heb ik teruggekregen. Maar de spullen met de meest emotionele waarde ben ik kwijt."
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer Joey Sakala: "Mijn radio heb ik teruggekregen. Maar de spullen met de meest emotionele waarde ben ik kwijt." © Shauny Verheulpen

Schaamteloos: Man wacht blinde student op aan appartement en berooft hem

UkkelJoey Sakala, een blinde jongeman, is slachtoffer geworden van een inbraak in zijn woning in de Emile Clausstraat in Ukkel. De dief ging daarbij aan de haal met een braillebalk en een dictafoon, twee zaken die essentieel zijn voor het verderzetten van Joey’s studies. De inbreker werd ondertussen gevat, maar Joey is nog steeds wanhopig op zoek naar zijn spullen. 

1 reactie

 • Peter Janssen

  2 jaar geleden
  "De dader blijkt gekend te zijn bij justitie voor exact dezelfde feiten" nog maar eens bedankt aan justitie, ga nu maar rond met de pet om deze blinde jongeman zijn spullen te vervangen!
 1. Phenix-app tegen voedselverspilling zet voet aan wal in Brussel: “Willen dit jaar meer dan 150.000 maaltijden redden”
  Brussels Gewest

  Phe­nix-app tegen voedselver­spil­ling zet voet aan wal in Brussel: “Willen dit jaar meer dan 150.000 maaltijden redden”

  Phenix, een app die voedselverspilling tegengaat, is sinds woensdag beschikbaar in Brussel. De app komt uit Frankrijk overgewaaid en wil dit jaar meer dan 150.000 maaltijden redden. Gebruikers kunnen via de app onverkochte items van lokale winkeliers aankopen aan een lagere prijs. “Een handige manier om verspilling op een efficiënte manier te bestrijden en tegelijkertijd koopjes te doen.”
 2. Brusselse politiezones prediken tolerantie en sensibilisering tijdens EK-wedstrijden: “Geen heksenjacht organiseren”
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  Brusselse politiezo­nes prediken tolerantie en sensibili­se­ring tijdens EK-wedstrij­den: “Geen heksen­jacht organise­ren”

  Vanavond trapt ons nationaal elftal zijn EK-campagne op gang tegen Rusland. Een groot internationaal voetbaltoernooi tegen de achtergrond van het virus: het is ook voor Brusselse ordediensten een primeur. De politiezones Hoofdstad - Elsene, Noord en Zuid prediken vooral tolerantie en sensibilisering, maar schakelen stuk voor stuk wel extra manschappen in. Ook bij wedstrijden van bepaalde andere landen wordt een extra oogje in het zeil gehouden. “Als België scoort en mensen rechtspringen, gaan we daar natuurlijk geen punt van maken.”