Het slachtoffer, de 19-jarige Dimitri.
Volledig scherm
Het slachtoffer, de 19-jarige Dimitri. © Rv

Ruzie over gestolen pet op trouwfeest loopt uit de hand: 19-jarige doodgestoken

LakenEen ruzie over een gestolen pet op een trouwfeest in Laken is vorig weekend helemaal uit de hand gelopen. Een 19-jarige jongen werd in de nacht van vrijdag op zaterdag neergestoken door een 20-jarige op een trouwfeest in Laken. De dader is aangehouden voor moord.

22 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Binnenkort met een beschuldigde vinger van de rechter en de woorden'' je mag het niet meer doen e meneer'' terug op vrije voeten, want zo werkt dat hier in (ons?) Belgenland!!!
 • Philippe Schotte

  3 jaar geleden
  Dacht dat zoiets alleen maar mogelijk was in de V.S . Hopelijk krijgt hij ook een straf die ginder toepasselijk is voor dergelijke smerige daad .......... levenslang !
 • Ludo Wouters

  3 jaar geleden
  Waarschijnlijk was de dader al gekend bij de politie. Die gasten weten heel goed hoe de straffeloosheid in België is. Binnen 5 jaar loopt die weer vrij rond. Zwaar straffen helpt ook niet, voorbeelden genoeg in de US. Maar één ding is wel zeker in de US, die gasten komen niet vrij na 5 jaar, in het gunstige geval misschien na 25 jaar. En hoog tijd dat gevangen zelf gaan betalen voor hun "hotel". Verplicht dwangarbeid en pas de regels voor rechten van de mens aan.
 • Patrizia Drowaert

  3 jaar geleden
  Wablief op een trouwfeest een pet stelen en nadien nog de eigenaar ervan vermoorden. Wat crapule is dat.
 • Saadia Sellak

  3 jaar geleden
  Weghalen uit de maatschappij. Dit soort mensen zijn te gevaarlijk. Het risico is groot dat hij over enkele jaren weer iemand vermoord om iets banaals als een parkeerplaats of zo. Mensen met zulke lange tenen mogen hier niet meer rondlopen.
 1. Champagnestunt van jonge inbreker dreigt hem nu zuur op te breken: “15 maanden cel en resem veroordelingen uit het verleden”
  Brussel

  Champag­nestunt van jonge inbreker dreigt hem nu zuur op te breken: “15 maanden cel en resem veroorde­lin­gen uit het verleden”

  De jongeman die vorige maand inbrak in het Brusselse justitiepaleis is veroordeeld tot 15 maanden cel. De jongeman is lid van de beruchte Fuel Gang Deze bende kwam vorig jaar nog in het nieuws nadat ze een minderjarig meisje had ‘gekocht’ en ‘verhuurd’ aan mannen. Tijdens zijn inbraak, die hij filmde en op Snapchat zette, dronk hij champagne en richtte hij vernielingen aan. Omdat hij nu ook verschillende celstraffen uit het verleden dreigt uit te moeten zitten lijkt de rekening voor de champagne erg gepeperd te worden.