Ruim 20.000 lopers verschenen zondagochtend aan de start van de '20 kilometer door Brussel' in het Jubelpark.
Volledig scherm
Ruim 20.000 lopers verschenen zondagochtend aan de start van de '20 kilometer door Brussel' in het Jubelpark. © Dieter Nijs

Ruim 20.000 lopers nemen deel aan 20 kilometer door Brussel

BrusselIn het centrum van Brussel hebben ruim 20.000 lopers zondagochtend deelgenomen aan de ‘20 kilometer door Brussel’. Vorig jaar werd het evenement nog afgelast omwille van het coronavirus, dit jaar werd het verplaatst van mei naar september. Alleen wie over een Covid Safe Ticket beschikte, mocht aan de start verschijnen.

  1. Rookmelder en alerte buren voorkomen beginnende brand: “De hond van de bewoners was duidelijk opgelucht dat we hem konden bevrijden”
    Sint-Agatha-Berchem

    Rookmelder en alerte buren voorkomen beginnende brand: “De hond van de bewoners was duidelijk opgelucht dat we hem konden bevrijden”

    De Brusselse brandweerdienst heeft deze morgen een interventie gehad in een appartement dichtbij het Jean Monnetpark in Sint-Agatha-Berchem. Daar ging een brandalarm af en alerte buren hadden de hulpdiensten gewaarschuwd. Eenmaal ter plaatse bleek er inderdaad een brandgeur te zijn, maar de brandweer kon gelukkig het ontstaan van een echte brand op tijd vermijden. Bovendien haalden ze de hond van de bewoners, die op dat moment alleen was in het appartement, uit de benarde situatie.