Lowiese Seynhaeve vindt 'concurrente' Justien Odeurs, rechts in beeld met Red Flame Lenie Onzia met het zakwoordenboekje voor anderstalige spelertjes, een fijne collega.
Volledig scherm
Lowiese Seynhaeve vindt 'concurrente' Justien Odeurs, rechts in beeld met Red Flame Lenie Onzia met het zakwoordenboekje voor anderstalige spelertjes, een fijne collega. © Jonathan Vanooteghem/RV

RSCA-doelvrouw Lowiese Seynhaeve schuwt concurrentie niet: “Elke kans met beide handen grijpen”

Een beetje verrassend kreeg Lowiese Seynhaeve op de vorige speeldag op Sporting Charleroi de voorkeur op Justien Odeurs in doel bij Anderlecht. “Elke kans die ik krijg, zal ik met beiden handen grijpen”, stelt Seynhaeve.

 1. Christophe (40) bekroond tot Beste Boekenmeester: “Er is een boek voor élk kind”
  PREMIUM
  Laken

  Christophe (40) bekroond tot Beste Boekenmees­ter: “Er is een boek voor élk kind”

  Christophe De Turck is bekroond tot Beste Boekenmeester van het jaar. De zorgcoördinator van GO! basisschool De Telescoop in Laken heeft de onderscheiding vooral te danken aan het brede LIST-project dat hij op de Lakense freinetschool uitrolde. ‘Je leert lezen door te lezen’, is het motto van het project. “We hebben een achterstand van meerdere leesjaren ingehaald op een periode van iets meer dan een schooljaar.”
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”