Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Rookmelder en alerte buren voorkomen beginnende brand: “De hond van de bewoners was duidelijk opgelucht dat we hem konden bevrijden”

Sint-Agatha-BerchemDe Brusselse brandweerdienst heeft deze morgen een interventie gehad in een appartement dichtbij het Jean Monnetpark in Sint-Agatha-Berchem. Daar ging een brandalarm af en alerte buren hadden de hulpdiensten gewaarschuwd. Eenmaal ter plaatse bleek er inderdaad een brandgeur te zijn, maar de brandweer kon gelukkig het ontstaan van een echte brand op tijd vermijden. Bovendien haalden ze de hond van de bewoners, die op dat moment alleen was in het appartement, uit de benarde situatie.

  1. Brusselse nachtclubs Fuse en C12 vragen langetermijnbeleid: “Overheid rammelt met onze voeten”
    PREMIUM
    Brussel

    Brusselse nachtclubs Fuse en C12 vragen langeter­mijn­be­leid: “Overheid rammelt met onze voeten”

    Een nieuw Overlegcomité, een nieuwe zwarte dag voor het nachtleven. Vanaf morgen moeten discotheken en dancings opnieuw op slot. Bij de Brusselse nachtclubs Fuse en C12 klinkt verbijstering, gelatenheid en kritiek op het coronabeleid. “We beseffen dat we weer voor enkele maanden vertrokken zijn, want de besmettingscijfers gaan over drie weken niet plots gedaald zijn tot een aanvaardbaar niveau.”