De reuzen verhuizen van Brussel-Centraal naar de Coudenberg.
Volledig scherm
De reuzen verhuizen van Brussel-Centraal naar de Coudenberg. © Baert Marc

Reuzenfamilie verhuist derde keer

BRUSSELDe vier Marolliense reuzen zijn opnieuw moeten verhuizen. Bouwwerken aan de Hortagalerij joegen de reuzen weg uit de catacomben. Hun nieuwe thuis is slechts tijdelijk. "Binnen zes maanden moeten we alweer weg", klaagt Michel Deschuytere.

 1. Walvis blikt vooruit op heropening: “Ik hoor van klanten dat ze er zaterdag een maandloon gaan doorjagen, maar wij zitten nog met veel vragen”
  PREMIUM
  Brussel

  Walvis blikt vooruit op heropening: “Ik hoor van klanten dat ze er zaterdag een maandloon gaan doorjagen, maar wij zitten nog met veel vragen”

  Hoewel Senem Onal en Jordan Greenwood met nog heel wat vragen zitten met het oog op de heropening van de horeca, blijven de uitbaters van Café Walvis positief. Het bruisende café-restaurant in de Dansaertstraat gaat komende zaterdag dan wel met gemengd gemoed te lijf, het glas is eerder halfvol dan halfleeg. “We bevinden ons op onbekend gebied. Het is zenuwslopend dat we niet langer dan een paar dagen vooruit kunnen plannen. Maar we gaan onze klanten en medewerkers terugzien. Daar kijken we het meeste naar uit.”
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring