restaurant Primo
Volledig scherm
PREMIUM
restaurant Primo © Marc Baert

RESTOTIP. Primo geeft tegendraadse en eigentijdse twist aan Italiaanse keuken

ElseneMet de naam ‘Primo’ knipoogt Mario Olimpio (41) niet alleen naar de ‘primi piatti’ op elke Italiaanse menukaart, maar ook naar het feit dat het pastarestaurant in Elsene zijn eerste culinaire worp is. Sinds kort pronkt op de uitgebreide menukaart een rist verse vegan- en veggietoevoegingen. Het uitgelezen moment om te gaan proeven van de creatieve Italiaanse keuken die net voor de coronaperiode het licht zag in de Vleurgatsesteenweg. 

  1. Zes broers heropenen de brouwerij van hun grootvader na 50 jaar: “Brengen weldra de Geuze en Kriek terug naar Jette”
    PREMIUM

    Zes broers heropenen de brouwerij van hun grootvader na 50 jaar: “Brengen weldra de Geuze en Kriek terug naar Jette”

    Na meer dan 50 jaar is er opnieuw leven in de brouwerij bij Taymans in Jette. Letterlijk dan, want zes broers besloten om samen het nalatenschap van hun grootvader verder te zetten. Net als vroeger zullen ze Geuze en Kriek brouwen, met een Saison en een IPA als nieuwe toevoegingen. “Bij de inhuldiging voelden we ons allemaal heel verbonden met onze familiegeschiedenis en onze gemeente”, vertelt François Taymans.
    Brussel