Bavet
Volledig scherm
PREMIUM
Bavet © Baert Marc

RESTORECENSIE Bavet Brussel ***: “Een beetgaar bakje spaghetti met oerbelgische saus brengt troost”

De deuren van de restaurants blijven minstens nog een paar weken dicht. Dat dwingt uitbaters tot creatieve oplossingen. Pastarestaurant Bavet gaat een stap verder dan takeaway en bezorging. De keten kondigt zelfs een bestelwagen aan die naar steden zal rijden waar nog geen vestiging is. Moet je straks een sprintje trekken als de pastakar aankomt of laat je hem beter voorbij rijden? Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.