Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Restaurant in hoogste bol Atomium staat te koop

Het restaurant in de hoogste bol van het Atomium staat te koop. Door een dalend omzetcijfer, de aanslagen en fiscale controle gooit uitbater bvba Belgium Taste de handdoek in de ring. 

5 reacties

 • willems michel

  2 jaar geleden
  Neen dank u, heb hoogtevrees.
 • chris delanghe

  2 jaar geleden
  Kan het nog symbolischer? Een van de iconen van Belgie. De "opperbal" van het wereldexpo atomium staat te koop. Dan zijn er nog acht ballen die straks ook te koop staan??? Het verval en de uitverkoop van een land.... met onze 5 regeringen kan dat tellen. Het zal nog het meeste opbrengen als oud ijzer/aluminium....Misschien kunnen ze er nog een designmoskee van maken, gesponsord door onze 5 regeringen? Of een reserve luchtverkeersleiding Bruxelloise.
 • Edmond Vermoet

  2 jaar geleden
  Het uitzicht zal wel mooi zijn daar.
 • Chris de Belie

  2 jaar geleden
  Wie daar ooit eens gaan eten is, kan alleen maar begrijpen waarom dit te koop staat.. Onvriendelijke, meestal ééntalige (Franse) bediening, dure prijzen voor basic gerechten in kleine porties, bedoeld om de toerist af te zetten...
 • FRANÇOIS DE RIDDER

  2 jaar geleden
  De prijzen van menu’s en de wijnen zijn niet voor de kleine bezoekende toeristen
 1. Alle verdachten die dinsdag opgepakt werden in drugsmilieu werken op Brussels Airport: drie aangehouden, drie vrij onder voorwaarden
  Zaventem

  Alle verdachten die dinsdag opgepakt werden in drugsmili­eu werken op Brussels Airport: drie aangehou­den, drie vrij onder voorwaar­den

  De zes verdachten die dinsdag tijdens een grootschalige politieactie met huiszoekingen in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Brussel opgepakt werden, werkten allemaal op Brussels Airport. De onderzoeksrechter stelde het zestal in verdenking van de invoer van verdovende middelen. Drie van hen blijven aangehouden, de andere drie werden vrijgelaten onder voorwaarden.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"