Heel wat buurtbewoners kwamen dinsdag de straat op nadat de politie volgens een van hen een bal had afgenomen van enkele kinderen die er aan het voetballen waren.
Volledig scherm
Heel wat buurtbewoners kwamen dinsdag de straat op nadat de politie volgens een van hen een bal had afgenomen van enkele kinderen die er aan het voetballen waren. © Rv

Rellen in Sint-Gillis doen gemoederen hoog oplaaien bij Brusselse N-VA en politievakbond: “Schuldig verzuim van lokale machtshebbers is immens”

Dinsdagavond zijn aan het Bethlehemplein in Sint-Gillis opnieuw rellen uitgebroken. Heel wat buurtbewoners kwamen er de straat op nadat volgens een van hen een agent een bal had afgenomen van enkele spelende kinderen. En dat is bij de politievakbond VSOA en bij N-VA Brussel niet onopgemerkt voorbijgegaan. “Het schuldig verzuim van lokale machtshebbers is immens”, klinkt het.

 1. “Langer wachten dan 1 mei zou crimineel zijn”: lot van stadsbrouwerij Brasserie de la Senne ligt in handen van cafés
  PREMIUM
  Brussel

  “Langer wachten dan 1 mei zou crimineel zijn”: lot van stadsbrou­we­rij Brasserie de la Senne ligt in handen van cafés

  Voor veel Brusselse cafégangers verbergen de bittere smaken van een Zinnebir, Taras Boulba of Jambe de Bois nog maar weinig geheimen. Deze bieren worden met liefde gebrouwen door Brasserie La Senne, de Brusselse stadsbrouwerij. Cafés zijn hun voornaamste afzetmarkt, dus ook op hen heeft de sluiting van de horeca een grote impact. Nu de geplande heropening van de horeca in het gedrang komt, luidt eigenaar Yvan De Baets de alarmbel. “We moeten leren leven met het virus. Maar de regering moet ook na de heropening steun blijven bieden.”
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"