photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Rekenhof vernietigend voor Brusselse boekhouding: “Bedrag van 777.000 euro in plaats van 777 miljoen euro geboekt”

Brussels GewestHet Rekenhof onthoudt zich van een oordeel over de algemene rekening van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor 2020, en dat door “onzekerheden over de fiscale ontvangsten en vorderingen die werden geboekt”. Uit een persbericht van het Rekenhof blijkt verder dat het zich onthoudt van een oordeel over één Brusselse instelling en een afkeurend oordeel formuleert over twee andere.

 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. Waarom Niklo Dailly RWDM verkiest boven buitenlands avontuur: “Met mijn aanvallende kwaliteiten club van mijn hart meehelpen aan titel”
  voetbal challenger pro league

  Waarom Niklo Dailly RWDM verkiest boven buiten­lands avontuur: “Met mijn aanvallen­de kwalitei­ten club van mijn hart meehelpen aan titel”

  Al verschillende jaren wordt Niklo Dailly tijdens de zomer- of wintermercato aan RWDM gelinkt, maar er was wel altijd een reden waarom het niet zover is gekomen. Tot nu dus. De zoon van voorzitter Thierry Dailly vindt het moment nu wel rijp om voor de Brusselse club te kiezen, waar hij sinds de start van de voorbereiding in januari zijn conditie onderhoudt.