Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

RECONSTRUCTIE. Op zijn 16de schopt Junior een wereldberoemde pianist dood, op zijn 17de wordt hij opgepakt. Maar het ergste komt wanneer hij in het weekend zijn vriendin en baby mag bezoeken

Brussel, Sint-Lambrechts-WoluweBijna dag op dag 15 jaar geleden werd het levenloze lichaam van de wereldberoemde pianist Benjamin Rawitz (60) teruggevonden in de kelder van zijn appartementsgebouw in hartje Brussel. De man was door een hel gegaan. Hij werd doodgeschopt voor zijn Honda Civic. Toen zijn moordenaars anderhalf jaar later opgepakt werden dacht iedereen dat het ergste achter de rug was. Maar dat was buiten de zieke geest van Junior Pashi Kabunda gerekend. Een reconstructie van de zaak in onze reeks misdaadverhalen van de voorbije decennia. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.