(Archiefbeeld)
Volledig scherm
(Archiefbeeld) © BELGA

Proces Proximedia: 94 burgerlijke partijen vragen miljoenen euro schadevergoeding

BrusselVoor de correctionele rechtbank in Brussel zijn de pleidooien van de burgerlijke partijen in het proces tegen Proximedia afgelopen. Vierennegentig zelfstandigen die slachtoffer waren van de vermeende oneerlijke marktpraktijken, hebben zich burgerlijke partij gesteld en eisen meerdere miljoenen euro’s schadevergoeding. Donderdag volgen de pleidooien van de verdediging.

 1. Twee audits en klacht bij het gerecht na onthullingen over “badgefraude” bij MIVB
  Brussels Gewest

  Twee audits en klacht bij het gerecht na onthullin­gen over “badgefrau­de” bij MIVB

  De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij heeft twee interne onderzoeken geopend, nadat er in de pers onthullingen opdoken over ‘badgefraude’ van werknemers. Verschillende personeelsleden zouden via het badgesysteem gedaan hebben alsof ze aan het werk waren, terwijl ze in feite thuis zaten. De MIVB onderzoekt die informatie en heeft klacht ingediend bij de onderzoeksrechter.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg