Frietjes voor prins Laurent.
Volledig scherm
Frietjes voor prins Laurent. © BELGA

Prins Laurent viert 60ste verjaardag van frietkot in Waterloo: “Een mooi familieverhaal”

Hoog bezoek voor de Friterie Joli Bois in Waterloo zondagmiddag. Prins Laurent en een van zijn zonen trokken namelijk naar het zestigste verjaardagsfeest van het frietkot op de Place Emile Vandervelde en genoten er van een bakje friet.

1 reactie

 • Jos Spriet-Dewaele

  2 jaar geleden
  Prins Laurent een man naar mijn hart die leeft tussen het volk en ook meeleeft met hen. Zou die nu echt een broer van Filip zijn.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"