Nieuwkomer en middenvelder Garlito wordt vanavond zo goed als zeker aan de aftrap verwacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwkomer en middenvelder Garlito wordt vanavond zo goed als zeker aan de aftrap verwacht. © Tresignie

Preses Dailly en RWDM verwachten veel van terugronde: “Eindrondeticket blijft het doel”

Een nieuw jaar, maar ongewijzigde ambities voor RWDM. De eersteamateurklasser van voorzitter Thierry Dailly heeft de hoop op deelname aan de eindronde nog niet opgegeven. «Integendeel, met de winteraankopen hebben we krachtig gereageerd op onze ondermaatse heenronde. De nieuwkomers zijn één voor één versterkingen en een meerwaarde voor de ploeg», stelt hij.

 1. Brusselse regering gaat niet in beroep tegen hoofddoekenvonnis MIVB, maar “verbod op levensbeschouwelijke tekens is de regel”
  Brussels Gewest

  Brusselse regering gaat niet in beroep tegen hoofddoe­ken­von­nis MIVB, maar “verbod op levensbe­schou­we­lij­ke tekens is de regel”

  De Brusselse regering gaat niet in beroep tegen de veroordeling voor discriminatie die de MIVB vorige maand kreeg van de arbeidsrechtbank. Met haar beslissing zet de Brusselse regering wel de deur op een kier voor het dragen van levensbeschouwelijke tekens in de ‘back office’ van overheidsdiensten. Voor wie in contact komt met het publiek of een gezagsfunctie heeft, blijft de exclusieve neutraliteit gelden.
 2. Protestactie tegen nieuwe tram Neder-over-Heembeek: “Lijkt wel spelletje om inwoners te dwarsbomen”
  PREMIUM
  Neder-Over-Heembeek

  Protestac­tie tegen nieuwe tram Ne­der-over-Heem­beek: “Lijkt wel spelletje om inwoners te dwarsbomen”

  Bewoners van Neder-over-Heembeek protesteerden zaterdag tegen een nieuwe tramlijn in hun buurt. Ze willen niet dat de nieuwe lijn door de smalle straatjes in de wijk rijdt. Dat zou te veel parkeerplaatsen kosten en slecht zijn voor ondernemers, zo vrezen de actievoerders. “Het is gekkenwerk om zo’n zwaar voertuig door straatjes met crèches en peutertuinen te laten rijden.”