Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Politiezones Brussel en de Rand nemen opnieuw deel aan BOB-wintercampagne: “Veiligheid achter het stuur is een van onze prioriteiten”

In Brussel is donderdag de BOB-campagne voor de eindejaarsperiode voorgesteld. De campagne zal plaatsvinden vanaf vrijdag 29 november tot en met 3 februari. Zowel de politiezones in Brussel als in de randgemeenten nemen naar jaarlijkse gewoonte deel aan de campagne en zijn hier nog steeds enthousiast over. 

0 reacties

 1. Smokkelaars laten migranten 3.000 euro betalen voor overtocht naar Groot-Brittannië, maar laten slachtoffers berooid achter op parkings
  Brussel

  Smokke­laars laten migranten 3.000 euro betalen voor overtocht naar Groot-Brittannië, maar laten slachtof­fers berooid achter op parkings

  Twee mensensmokkelaars zitten in de cel voor de oplichting van tientallen migranten. De verdachten gebruikten valse profielen op Facebook om slachtoffers te ronselen. De beloofde overtocht naar Groot-Brittannië, waarvoor ze fors moesten betalen, kwam er uiteindelijk nooit. De politie kwam de smokkelaars op het spoor dankzij... vier boze migranten in het Zuidstation.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op