In twee filmpjes is te zien hoe de politie belaagd wordt door een ziedende massa.
Volledig scherm
In twee filmpjes is te zien hoe de politie belaagd wordt door een ziedende massa. © rv

Politievakbond deelt beelden van arrestatie relschopper (17) in Schaarbeek: veel meer dan “opstootje”, agent werd aangevallen met mes

Politievakbond VSOA heeft zondagavond beelden verspreid van de arrestatie van de 17-jarige in Schaarbeek die een week eerder ook betrokken was bij de rellen op het strand in Blankenberge. Op de beelden is te zien hoe twee agenten in het nauw gedreven worden door een ziedende massa. Daarbij zou onder meer een mes getrokken zijn. De twee politiemannen geraakten gewond.

292 reacties

 • Ben Detrez

  3 jaar geleden
  @Robert de burgemeester is de baas van de politie dus hij bepaalt in welke wijken wel en in welke niet gecontroleerd moet worden. En de Brusselse PS burgemeester zal zeker zijn kiesvee niet aanpakken.
 • Kristof Degros

  3 jaar geleden
  tsja de politie doet hun best en daarna is het gedaan. Gerecht wijst eens met de vinger. Beginnen met alle kindergeld af te nemen. Of kindergeld alleen via school uit te betalen, niet in de pas lopen of niet aanwezig zijn, geen kindergeld. Het zal rap opgelost zijn. Spijtig genoeg is dat het enige wat effectief zal helpen
 • François Vande Wynckel

  3 jaar geleden
  Men moet echt niet de schuld op de politie steken, De agenten mogen niet optreden zoals het moet, dat is al vele jaren zo. Niet verwonderlijk dat die kerels er zich niets meer van aantrekken, het zijn hun wijken en zij zijn er baas. Ik denk dat de politie er maar al te graag eens willen schoonmaken maar het mag niet.
 • Mike Depreeu

  3 jaar geleden
  Stop met die onzin dat het enkel minderjarigen zijn, meerderheid is meerderjarig.
 • Frank Louman

  3 jaar geleden
  Mannen het probleem is hetzelfde in alle centrumsteden , alleen Brussel is groter.