VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

“Politiek keert ons ook voortdurend de rug toe”: Wilmès ijskoud onthaald aan Brussels ziekenhuis

Premier Sophie Wilmès (MR) heeft verschillende ziekenhuizen bezocht om haar steun te betuigen aan het gezondheidspersoneel. De ontvangst aan het universitaire ziekenhuis Sint-Pieter in Brussel was bijzonder kil. Personeelsleden van het Brusselse ziekenhuis vormden een ‘erehaag’, maar dan met de rug gekeerd naar Wilmès en haar delegatie. 

263 reacties

 • Piet Naessens

  2 jaar geleden
  Begrijpelijke en logische reactie, maar of Wilmès daar nu alle schild aan heeft.
 • philippe stevens

  2 jaar geleden
  Ijskoude geslaagde actie en die mensen hebben ook groot gelijk maar of wilmès hier nu schuldig aan is daar durf ik toch zwaar aan te twijfelen , ik denk da zij enkel op deze post geplaatst is omdat onze bekende leiders lafaards zijn , ik vind trouwens ook dat deze dame het zeker niet slecht doet .
 • Leo Kaya

  2 jaar geleden
  Politiek is het besturen van het land voor het welzijn van zijn burgers. Teveel politici hebben een graaicultuur en laten zich leiden door geld en macht, en te weinig voor het welzijn van de bevolking. De minderheidsregering heeft uitstekend werk verricht met de middelen die zij hadden, duidelijk niemand heeft het beter gekund. Achteraf kritiek geven is heel gemakkelijk, je eigen frustratie en onkunde op anderen afwentelen ook. Waarom gaan de betweters hier zelf niet in de politiek? Onkunde?
 • frans Venloo

  2 jaar geleden
  Laat ze haar vommachten eens doorslikken en haar plaatsje afgeven aan iemand die verkozen is Ze voelen zich boven de kiezer verheven maar het is deze kiezer die zal beslissen
 • Tony Raman

  2 jaar geleden
  Het was geweldig om zien, zou de boodschap aangekomen zijn.. het zijn en blijven politiekers dus neen.
 1. Studente Romi (25) lastiggevallen door meerdere mannen tijdens treinrit: “Voor een vrouw is indommelen op de trein met de koptelefoon onmogelijk geworden”
  PREMIUM
  Herk-De-Stad

  Studente Romi (25) lastigge­val­len door meerdere mannen tijdens treinrit: “Voor een vrouw is indommelen op de trein met de koptele­foon onmogelijk geworden”

  De 25-jarige studente Romi V. uit Herk-de-Stad zat afgelopen woensdagavond op de trein van Diest naar Brussel. Onderweg werd ze meermaals lastiggevallen door verschillende mannen, die zich opdringerig gedroegen. Pas toen ze na verschillende haltes eindelijk de conducteur bereikte, voelde ze zich veilig. “Dergelijke situaties blijven me overkomen en maken me steeds meer wantrouwig", blikt ze terug.
 2. Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre (N-VA): "Brussel wordt draaischijf van internationale drugscriminaliteit”
  Brussels Gewest

  Brussels parlements­lid Mathias Vanden Borre (N-VA): "Brussel wordt draai­schijf van internatio­na­le drugscrimi­na­li­teit”

  Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre (N-VA) reageert teleurgesteld op het laatste verslag van het Brussels Observatorium voor Preventie en Veiligheid. In dat verslag wordt de situatie in verband met veiligheid in de hoofdstad geschetst, meer bepaald voor het jaar 2020. Volgens Vanden Borre “bevestigt dat verslag wat de N-VA reeds geruime tijd aanklaagt, namelijk dat Brussel steeds meer een belangrijkere draaischijf wordt van de georganiseerde misdaad.”
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.