De politie is op zoek naar deze man die meerdere meisjes betastte op het openbaar vervoer.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar deze man die meerdere meisjes betastte op het openbaar vervoer. © Federale politie

Politie zoekt ‘ruitjesman’ die al twee jaar meisjes betast op openbaar vervoer

Brussel/RandDe politie is op zoek naar een man die al sinds 2018 meisjes betast op het openbaar vervoer in en rond Brussel. Er zijn al minstens vijftien feiten gekend bij de politie, maar de verdachte kon voorlopig nog niet worden opgespoord. Er werd nu een opsporingsbericht uitgestuurd.

19 reacties

 • Valentijn Jacobs

  1 maand geleden
  Of ze hem nu vinden of niet, het is toch maar om hem een werkstraf te geven,want een werkstraf wil zeggen onmacht justitie, al jaren vragen mensen waar al die criminelen aan het werk zijn, drie familieleden van mij stellen 200 mensen te werk, maar een werkstraffer hebben ze nooit gezien, alleen brave mensen,
 • Tamzin Andersen

  1 maand geleden
  We moeten onze dochters leren te roepen als ze ongewenst aangeraakt worden.
 • luc verriest

  1 maand geleden
  Oppakken en voorleiden. Dan vrij onder voorwaarden, misschien, heel misschien een enkelbandje. En als het een illegaal blijkt te zijn, daarbovenop nog een briefje met bevel het grondgebied te verlaten.
 • joeri gielen

  1 maand geleden
  Ik stem mij toch vragen bij de bekwaamheid van ons politiekorps.....zo een duidelijke foto's en het lukt hun al 2 jaar niet om deze man te pakken....amai.
 • Patrick Van puymbroeck

  1 maand geleden
  Foto nemen met gsm in vervolg en hem terplaatste afronteren
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"