Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Politie takelt vijf wagens van Uber-chauffeurs

BrusselDe politie van Brussel Hoofdstad/Elsene had eerder vandaag al op Twitter laten weten dat Uber-chauffeurs die hun wagens verkeerd parkeren het risico lopen om getakeld te worden. In totaal werden er vijf wagens getakeld, waarvan twee aan de ingang stonden van de Belliardtunnel en drie andere op het IJzerplein. Dat bevestigt woordvoerder Ilse Van de keere.

  1. Trainer Vincent Euvrard blij met wintertransfers: “Nu droom van club en fans proberen waar te maken, RWDM naar 1A brengen”
    voetbal 1B

    Trainer Vincent Euvrard blij met winter­trans­fers: “Nu droom van club en fans proberen waar te maken, RWDM naar 1A brengen”

    Niet alleen werden vier nieuwe spelers in minder dan een week tijd aangetrokken, RWDM slaagde er ook in om last minute een winterstage in te lassen in het nationaal sportcentrum van Tubeke. Het mag duidelijk zijn dat trainer Vincent Euvrard niets aan het toeval wil overlaten om zijn jongens in ideale omstandigheden aan de start van deel twee van de competitie te brengen. Vrijdag krijgt RWDM Lommel op bezoek