De politie is op zoek naar de identiteit van deze vrouw, ze werd teruggevonden in Brussel
Volledig scherm
De politie is op zoek naar de identiteit van deze vrouw, ze werd teruggevonden in Brussel © FedPol

Politie op zoek naar identiteit van gevonden vrouw

BrusselDe politie is op zoek naar mensen die de 36-jarige ‘Viviane’ kennen, die eind oktober in Brussel werd teruggevonden. Haar identiteit kon nog niet achterhaald worden.

 1. Boze rechter geeft dronken chauffeur die ‘pampercursusje’ vraagt opvallende raad: “Ga eens kijken naar de kindergrafjes in Walfergem”
  PREMIUM
  Groot-Bijgaarden

  Boze rechter geeft dronken chauffeur die ‘pampercur­sus­je’ vraagt opvallende raad: “Ga eens kijken naar de kindergraf­jes in Walfergem”

  Een chauffeur die dronken een motorrijder aanreed stelde in de politierechtbank voor om een verkeerscursus te volgen. Politierechter Johan Van Laethem gaf hem de volle laag. “Ga in de plaats kijken naar de kruisjes die in Walfergem staan”, klonk het. Daar stierven in 1966 tien schoolkinderen toen een dronken chauffeur hen van de weg maaide. “Op die graven liggen na al die jaren nog bloemen”, klonk het.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Waarom Niklo Dailly RWDM verkiest boven buitenlands avontuur: “Met mijn aanvallende kwaliteiten club van mijn hart meehelpen aan titel”
  voetbal - challenger pro league

  Waarom Niklo Dailly RWDM verkiest boven buiten­lands avontuur: “Met mijn aanvallen­de kwalitei­ten club van mijn hart meehelpen aan titel”

  Al verschillende jaren wordt Niklo Dailly tijdens de zomer- of wintermercato aan RWDM gelinkt, maar er was wel altijd een reden waarom het niet zo ver is gekomen. Tot nu dus. De zoon van voorzitter Thierry Dailly vindt het moment nu wel rijp om voor de Brusselse club te kiezen, waar hij sinds de start van de voorbereiding in januari zijn conditie onderhoudt.