Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Marc Baert

Politie ontmantelt drie cannabisplantages met 3.550 planten

Brussel/AntwerpenDe lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) heeft op 23 april en 6 mei drie cannabisplantages ontmanteld die in totaal 3.550 planten telden. Ook kon de politie 60.050 euro en 3 kilogram marihuana in beslag nemen, en zes verdachten arresteren.

  1. Expo rond striptekenaar Charel Cambré landt in Brussel: “Mijn werk heeft soms een kritische ondertoon, maar het moet vooral plezant blijven”
    PREMIUM
    Brussel

    Expo rond stripteke­naar Charel Cambré landt in Brussel: “Mijn werk heeft soms een kritische ondertoon, maar het moet vooral plezant blijven”

    Een succesvolle spin-off van Suske en Wiske, tientallen albums rond het koningshuis en honderden karikaturen en cartoons: het is maar een greep uit het veelzijdig oeuvre van Charel Cambré, de Kempenaar die vorig jaar met de Bronzen Adhemar Vlaanderens belangrijkste stripbekroning in de wacht sleepte. Sinds vandaag loopt daarom de brede overzichtsexpo ‘In het hoofd van Charel Cambré’ in het Stripmuseum in Brussel. Een primeur. “Van het koningshuis heb ik nog geen reactie ontvangen, maar naar het schijnt kunnen ze wel lachen met mijn werk.”