De feiten vonden plaats in de Auguste Beernaertstraat in Watermaal-Bosvoorde
Volledig scherm
De feiten vonden plaats in de Auguste Beernaertstraat in Watermaal-Bosvoorde © RV

Politie onderzoekt ‘poging tot ontvoering’ in Watermaal-Bosvoorde: Man in zwart busje deed “meermaals teken” dat meisje (13) moest instappen

Watermaal-BosvoordeDe moeder van een dertienjarig meisje waarschuwt op sociale media voor een mogelijke kinderlokker in Watermaal-Bosvoorde. Een man maakte vanuit een bestelbusje gebaren naar haar dertienjarige dochter, alsof hij wilde dat ze instapte. De lokale politie onderzoekt de zaak.  

 1. Mounir (26) overleden na arrestatie: “Hier komen rellen van”
  Schaarbeek

  Mounir (26) overleden na arrestatie: “Hier komen rellen van”

  Mounir, een 26-jarige man uit Schaarbeek, overleed donderdagnamiddag in het ziekenhuis na een politie-interventie. Dat meldt RTL en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Dat parket heeft een onderzoek geopend naar de juiste omstandigheden van de arrestatie en het overlijden. De zus van de twintiger verklaarde ook aan RTL dat haar broer verschillende verwondingen vertoonde, die volgens haar alleen afkomstig kunnen zijn van politiegeweld. “De blunders van de politie stoppen niet”, klinkt het.
 1. Vaccinatiebus zet dertig spuitjes op Zuidfoor: “Hier hebben we geen buurtwerkers die mensen warm gaan maken”
  PREMIUM
  Brussel

  Vaccinatie­bus zet dertig spuitjes op Zuidfoor: “Hier hebben we geen buurtwer­kers die mensen warm gaan maken”

  Om het vaccinatietempo in het Brusselse opnieuw aan te zwengelen, trekt de prikcampagne in het gewest meer en meer weg van de vaccinatiecentra om de vaccins op die manier zo toegankelijk mogelijk te maken voor de Brusselaars. Dat gebeurt niet alleen door huisartsen in te schakelen, mobiele teams op pad te sturen en bij bedrijven te gaan prikken, maar ook door vaccinatiebussen op strategische plekken neer te poten, zoals de Zuidfoor. We namen een kijkje. “Eigenlijk hebben we geen keuze.”