(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © BSRagency IPA / BACKGRID

Politie neemt dertigtal dieren in beslag bij Islamitische school in Vorst

VorstDe politie heeft dinsdagavond in Vorst een dertigtal dieren in beslag genomen in een koranschool in de Sint-Denijsstraat, zo heeft de politie van de zone Brussel Zuid woensdag bevestigd. De vereniging Animaux en Péril had de inbeslagname gemeld.

 1. Facebook voor Fifi: “Op zoek naar een kiné voor je kat of een leuke gadget voor je hond, via MoPETS kan je het allemaal vinden”
  PREMIUM
  Tienen / Brussel

  Facebook voor Fifi: “Op zoek naar een kiné voor je kat of een leuke gadget voor je hond, via MoPETS kan je het allemaal vinden”

  Als het nog niet in huis was, heeft de coronacrisis toch heel wat mensen over de streep getrokken om een dier in huis te halen. Helaas weten honden- en kattenbaasjes niet steeds waar ze terechtkunnen voor bijvoorbeeld gezonde voeding, een goede trimbeurt of willen ze hun huisdier mee op vakantie nemen en weet men niet goed in welk hotel dieren welkom zijn. Daar komt nu verandering in. Dajo Hermans en Nancy Delhalle lanceren MoPETS, een social netwerk voor huisdiereigenaars én professionals.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie