photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Plexiglaspaneel vliegt in brand: geen gewonden

Neder-Over-HeembeekDe Brusselse brandweer is vrijdagavond moeten tussenkomen voor een brand op de tweede verdieping van een appartementsgebouw in Neder-Over-Heembeek. Daarbij vielen er geen gewonden.

  1. Voor de tweede week op rij betoging tegen seksueel geweld in Elsene: “We willen niet bang zijn, we willen gewoon vrijheid om te leven”
    Elsene

    Voor de tweede week op rij betoging tegen seksueel geweld in Elsene: “We willen niet bang zijn, we willen gewoon vrijheid om te leven”

    Er heeft donderdagavond voor de tweede keer een betoging plaatsgevonden in Elsene tegen seksueel misbruik. Ditmaal waren er zo’n 500-tal manifestanten aanwezig. De organisaties, waaronder Cercle Féministe de l’ULB en Collages Feministes Bruxelles, eisen dat de gemeente acties onderneemt om de veiligheid van vrouwen in de hoofdstad te garanderen. Burgemeester van Elsene Christos Doulkeridos (Ecolo) heeft tijdens de gemeenteraad, die tegelijkertijd doorging, aangekondigd dat er een inventarisatie van de uitgaansgelegenheden wordt gemaakt.