De familie Libert uit Zaventem bracht de nacht door in de trein.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Libert uit Zaventem bracht de nacht door in de trein. © Mark Baert

Passagiers die uren vastzaten op Thalys reageren na aankomst in Brussel: “Mensen moesten uit de trein springen, omdat de trapconstructie niet paste”

Zo’n 750 passagiers zaten gisteravond meer dan vier uur vast op een snikhete Thalys net buiten het station van Paris-Nord. Na onder meer een overnachting op een andere trein zijn ze ondertussen aangekomen in Brussel met een trein die op zijn beurt bijna 2 uur vertraging had. “Er was niet genoeg water voor iedereen, dus we hebben de bar maar leeggedronken”, klinkt het bij de passagiers. Test Aankoop reageert niet mals.

 1. Meer dan 1.600 deelnemers lopen recordbedrag van 1.002.780 euro bij elkaar tijdens RUN TO KICK van Kick Cancer
  brussel

  Meer dan 1.600 deelnemers lopen recordbe­drag van 1.002.780 euro bij elkaar tijdens RUN TO KICK van Kick Cancer

  De vijfde editie RUN TO KICK van KickCancer aan het Atomium schiet letterlijk uit de startblokken. Op vrijdag klokten ze voor de sponsorloop af op 728.111 euro. Daarmee overtreffen ze de vorige editie. Vandaag zondag 25 september is het tijd om de loopschoenen uit te halen. Niels de Stadsbader, Olivia, Kevin en Jacques Borlée en Élodie Ouédraogo staan alvast paraat. Na het evenement in de namiddag staat de teller op 1.002.780 euro!
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.